Mededeling

Geachte leden, beste vrienden,

Aangezien er een algemene mondmaskerplicht is in de provincie Antwerpen, hebben we een aanpassing in onze maatregelen getroffen. Mondmaskers zijn ten allen tijde verplicht op de standen en eveneens in de gangen.

Hierdoor hebben we de bowlingpinstand en de wapenkamer terug in gebruik genomen. Aankomst en vertrek kan terug via de normale toegangsdeur mits het respecteren van de onderlinge afstand.

Bij het Bowlingpin-schieten mogen max. 3 personen gelijktijdig in de stand aanwezig zijn en uiteraard allen drager van een mondmasker.

In de kantine gelden nog steeds de horeca maatregelen. Men mag zijn masker afzetten als men aan een tafel neerzit. De bestellingen worden aan tafel opgenomen en gebracht. Er mag niet aan de toog besteld worden.

Wat betreft het nieuwe schietstandencomplex is het zo dat er momenteel een vertraging is van enkele maanden. Door de Corona-toestanden is de behandelingstijd van het administratieve vergunningsdossier verlengd. Wij hopen dat de nodige vergunningen spoedig zullen afgeleverd worden zodat we met de bouw kunnen starten.

Door de Corona toestanden heeft ook onze club financiele verliezen geleden waardoor wij meer dan ooit dankbaar zijn om op jullie vertrouwen te mogen rekenen.

Met dank en sportieve groeten.

Het bestuur

Geert, Gilbert en Yoke.